Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 24. mars 2013

Ett år!

I går var det ett år siden mitt første innlegg her i blogglandet. Det har jammen meg vært en lærerik prosess fra den første dagen og fram til nå. Skal innrømme at jeg har klødd meg en del i hodet og noen ganger har jeg ikke skjønt noe av hvordan ting skulle gjøres. Men jeg har lært et og annet underveis :) Tanken var nok at jeg skulle skrive mer i dagbokform om hverdagen min, men så ser jeg at det har nok blitt mer håndarbeid enn det jeg hadde tenkt. Selv om hverdagen min er mye håndarbeid, så inneholder den mye annet også. Men veien blir til mens man går seg vill, har jeg hørt...... så da blir det så det blir :) Og kanskje kommer jeg til å gå meg litt vill senere også, hvem vet?
Her kan du se første innlegg: Mellom himmel og jordbær


Været i dag har vært helt fantastisk. Like flott, men litt kaldere enn dagen for et år siden. Jeg har vært ute å gått i flere timer, men dessverre glemte jeg fotoapparatet. Jeg har vært innom gravplassen og besøkt min fars grav. Det er så vakkert der og jeg kjenner at jeg får ro i sjela av å være der. Nå er det over fem år siden han døde og først nå kan jeg besøke graven hans uten å gråte og kjenne på at det gjør så utrolig vondt. Derfor har jeg kun vært der noen få ganger på disse årene. Nå kan jeg slappe av og kose meg der og tenke på alle de gode minnene jeg har. 
Bildet over er fra påsken i fjor på hytta ute i havgapet. Mine foreldres paradis på jord.
 Så langt har nok ikke påskeliljene kommer her enda, det er så utrolig kaldt ute. Nå er jeg litt lei av å fryse og gleder meg virkelig til varmere dager :)

Jeg gleder meg til og med til løvetann og insekter :)

Ønsker dere alle en flott søndag ettermiddag!
Anette

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med 1 års blogging, og riktig god påske til deg og :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 1-årsdag for bloggen (i går)!
  Høres ut for at du har hatt en fin tur idag, både for kropp og sjel. Gode ord om savn og minner.
  Her i nord laver snøen ned, så da er vi i allefall sikra noen skiturer ei stund framover! Ønsker deg ei fin påske! :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mykje med 1 års blogging. Det er ikkje alltid ting blir som ein tenker men kanskje det er det rette likevel. Du har ein fin og kjekk blogg å besøke. Eg likar litt av kvart og handarbeid er veldig kjekt å kunne få sjå.
  Ser du har hatt ein fin tur i dag og vore innom gravlunden. Der likar eg også å vere på besøk...det er ei slik god ro der. Var der i går eg og besøkte min far.
  Ha det godt og god påske til deg, klem.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ett års dagen :) Flott innlegg du har om de nære ting- som er selve livet.

  God Påske :)

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 1. års dagen!:)
  Herlige bilder av påskeliljer og løvetann:) Gleder meg til den
  titter frem:))
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg!:)
  GOD PÅSKE!
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett