Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 31. mars 2013

Påskesøndag!

Påskesøndagen har vært like fin som de andre påskedagene. I dag har jeg latet meg litt og kun gått en tur rundt Djupadalen, ca 1 1/2 times tur. 
Flott tur, men glad jeg har et sterkt hjerte. Mens jeg gikk nedover en bakke med et gjerde langs siden, hoppet plutselig en svær haug med tørt gras opp foran meg..... Ja, du leste rett. Da den første forskrekkelsen hadde lagt seg skjønte jeg at noen barn/ ungdommer hadde kamuflert seg for å skremme folk. Flere personer lå helt inntil gjerde og hadde du ikke visst hva det var, hadde du aldri sett noe annet enn en haug med tørt gras. En helt fantastisk kamuflasje, og jeg måtte jo le litt da hjerte mitt hadde roet seg. Antar at ungdommene hadde det skikkelig morsomt :) Det viser seg at de har holdt på med dette en stund og det har også stått om dem i lokalavisa. Noen filmer og filmsnuttene med de mest skremte blir lagt ut på You-tube. Jeg tror heldigvis ikke at jeg havner der :)

Ellers begynner mitt lille bilde å ta form, nå ser dere noenlunde hva det blir....

I dag er det 30 år siden min sønn ble født, han har vi feiret i ettermiddag. Du allverden som tiden går.
Og siden har var så kald sist vi gikk tur sammen hadde jeg blandt annet strikket lue og vanter til han. Med dobbelt garn for at de skulle være ekstra gode og varme. Nå håper jeg at han ikke fryser neste gang han er ute og leker med ungene :)


Fremdeles litt igjen av påsken:


Ønsker alle en fin påskesøndagskveld!
Anette


8 kommentarer:

 1. Jeg måtte jo innom bloggen her igjen. Flott bilde du lager! Men huff da, måtte være et sjokk med gresstustene som plutselig hoppet fram på stien foran deg.
  Syntes det var så artig at du også har hatt birmaer. En av mine har faktisk oldeforeldre fra Operahuset. Men da jeg gikk inn på PawPeds og søkte litt, fant jeg jo ut at faren til dine puser er oldefar til den andre pusen min. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig, da er vi jo nesten litt i "slekt" :) Jeg savner kattene mine og deres helt spesielle personligheter, den ene levde i 11 år. Broren levde dessverre kun i 1 1/2 år. Mye godt selskap i dem :)
   Ønsker deg en fin dag!
   Anette

   Slett
 2. Jeg hadde antakelig hoppa himmelhøgt om jeg hadde blitt skremt av de kamuflerte ungdommene!
  Så fint bilde du lager, koselig påskemotiv!
  Heldige sønnen di som har fått så flott strikka-gave hos deg. Ja, tida går fort- plutselig er ungene vel voksne.

  SvarSlett
 3. Åh guri, tror jeg hadde havnet på you tube så skremt hadde jeg blitt, og forbanna.. Rart det der, enkelte når man blir redde blir forbanna... Er jo en uskyldig spøk, og hvem husker ikke den lommeboka som lå i veibanen, og når man skulle plukke den opp forsvant den bortover veien.. Uskyldig spøk.. Men hva om det er et menneske med dårlig hjerte? Huff... Skjønner godt at du ble redd..

  Flott gave til sønnen, og gratulerer med overstått dag til han og deg.. Min sønn blir 40 i juli... Skjønner ikke hvor tiden blir av, og min yngste sønn blir 24... Du er så kreativ og tar så flotte bilder! Kos deg med mandagen, og håper ikke du blir narret i dag 1 april....

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Kjekt av Evy tipset ser hvor hun har fått kreativiteten ifra :) masse fint du lager :) ha en fortsatt fin siste påaskedag :)

  SvarSlett
 5. Sikkert veldig morsommt for dei unge med slike sprell.....i etterkant kan vi nok sjå at dei har det kjekt. Men hjertet hoppar nok nokre ekstra rundar av slike sjokk....
  Fine handarbeid du lagar og deilig med tjukke ullplagg så ein slepp å fryse.
  Ha ei fin veke, klem frå MarJE.

  SvarSlett
 6. Gurimalla! Jeg tenker du skvatt der i bakken. Det var jo faktisk veldig morsomt, men vill det seg riktig ille kan det jo bli beinbrudd av slike spøker....

  Gratulerer med sønnen. Min eldste datter fylte 25 for noen dager siden. Det føles litt rart. Men det er vel bare å venne seg til tanken på et både de og vi forhåpentligvis får lov å bli eldre.

  Takk for alle hyggelige kommentarer du legger igjen hos meg. Jeg er ikke så flink å svare på alt men jeg setter stor pris på det.
  Ha en fin uke. Tenk, det er første uken i April allerede :)

  SvarSlett
 7. Hi hi- jeg hadde nok havnet på You tube og sett skikkelig teit ut :)

  Så nydelig farge det er på vottene og lua, Gratulerer så masse med overstått dag ! Min sønn er snart 28:)

  Ønsker deg en strålende flott uke på alle måter

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett