Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

mandag 11. mars 2013

Små og store på tur!

I går var en aldeles nydelig dag, strålende sol og kaldt. Da passet det godt med en deilig søndagstur med barnebarnet. Og for første gang på det jeg kan huske ble sønnen også med. Det var utrolig koselig :)
Turen ble ikke lang, i allefall ikke for oss voksne. Men for Sol ble den lang nok. Litt lei....., men da hun fikk ri på en ponny var alt slit glemt. En god pappahånd er også god å ha når en skal ri for aller første gang,...... og ikke har en fylt fire heller:)

Her er en bitte liten stemningsrapport :)

Vafler smaker godt, til og med på korte turer :)

Vakre naturopplevelser fikk vi også med oss. Dette er et eller annet som vokste på en gammel trestubbe. En type sopp??? Uansett, vakkert var det.
Nå har jeg tenkt å finne fram DNT`s lokale turbok. Nå skal påskens turer planlegges. Gleder meg :)

Fin mandagskveld til dere alle!
Anette

2 kommentarer:

  1. Alltid kjekt å komme seg ut på tur, for små og store. Viktig med nistepakke også, og med vafler blir det ekstra godt. Kvalitetstid, er det ikke det vi kaller det nå for tida?

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Slike opplevelser er godt å få med seg, koselig bilde av Sol og pappan! Det ser så vårlig og fint ut hos dere! Her i nord er det snø, snø og atter snø...det virkelig laver ned om dagen! Ønsker deg ei fin-fin uke! :-)

    SvarSlett