Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

onsdag 27. mai 2015

På pinnene!

Innimellom på travle dager blir det heldigvis tid til litt små-strikk.

Et par huer har sett dagens lys.

Denne skal ordnes litt i fellingen, ble ikke helt fornøyd med den. Ellers er nattbordlampen min blitt modell for anledningen.

Fargene ble litt blasse på  bildene, jammen ikke enkelt å få fram de rette. Men å fotografere med mobilkamera er vel kanskje ikke det beste. Grønnfargen er egentlig ganske frisk og vårgrønn.

Huene er strikket i Rubin Superwash (100 % ull) fra Sparkjøp. Mønstrene er trikset og mikset fra tidligere strikk, så det ble som det ble. Men de sitter godt på :)

Våren er en flott tid. På min lille kveldstur her en dag kom jeg over dette andeparet hvor hunnen ligger på egg. Familieforøkelsen er nok nært forestående, En koselig opplevelse :)

Ikke så lett å se, men de ligger der, omtrent midt i bilde.

Familieforøkelse er det på gang her i familien også :) Min yngste datter og hennes samboer venter sitt første barn ut i september en gang.
Da må det jo litt mer småstrikk på pinnene igjen.

Siden de ikke vet, og heller ikke vil vite hvilket kjønn det blir, måtte jeg finne et noenlunde nøytralt sett. Da ble valget denne. Min datter fikk velge fargene.

Fargevalget ble brunt til buksen og lys grå til genser, hue og sokker. Tror det skal bli bra.
Garnet her er også kjøpt på Sparkjøp. Synes kvaliteten på garnet her er veldig bra, og så er det ganske rimelig sammenlignet med en del andre merker.
Nå strikkes det for fullt med tynt garn og tynne pinner, men du verden så kjekt det er :) Og ikke minst så kjekt det skal bli når den nye verdensborger ser dagens lys. Jeg gleder meg stort!

Ønsker alle en fin vårkveld!
Anette


8 kommentarer:

 1. For en koselig nyhet! Gratulerer til dere alle! Gleder meg til å følge med på mormor-strikk framover.
  Kjekke luer også. Synes fargen her er veldig fin, jeg.

  God torsdag fra Kristiansund

  SvarSlett
 2. Gratulerer, så koselig med et lite nytt familiemedlem :)
  Flott dress du skal strikke og herlige luer!

  SvarSlett
 3. Å, så koseleg det blir, og så kjekt det er med slikt småstrikk. Det blir eit nydeleg sett. Fine og gode huer du har strikka og. Ynskjer deg fine vårdagar :)

  SvarSlett
 4. Fine luer du har strikket! Så koselig med ny verdensborger på tur, gratulerer! :-)

  SvarSlett
 5. Så fine de luene er! Og så det strikket settet til baby. Gratulerer med at du blir bestemor! Er så koselig med barnebarna. Livets dessert.
  Ønsker deg flotte vårdager, og at det slutter å regne.

  Varm klem i fra nord

  SvarSlett
 6. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlett
 7. Vakre luer har du strikkt. Så fantastisk å høre med ny verdensborger... glede :-)))
  Ja det blir riktig fint med baby strikketøy. Kos deg. Stor klem fra meg.

  SvarSlett
 8. Så koselig, så blir du mormor igjen, Litt spesielt og ekstra stas siden det er deres 1. Kos deg med babysett og luene er fine og grønne som håpet

  Klem

  SvarSlett