Da er forberedelsene til 17. mai i full gang.
Jeg pleier å ha åpent hus for familien denne dagen. Jeg vet ikke alltid når de kommer eller hvor mange. Derfor gjør jeg det enkelt.
Pølser i brød, is, brus og kake. Og kanskje jeg lager litt rømmegrøt til de voksne. Kaken har min yngste datter tilbudt seg å lage :)
I år blir det hjemmelagede og en liten tanke grove pølsebrød. Disse ble laget i formiddag og skal fryses ned til søndag.
Oppskriften fant jeg på TRINES MATBLOGG og kan anbefales på det varmeste. De smakte nydelig!
Oppskriften fant jeg på TRINES MATBLOGG og kan anbefales på det varmeste. De smakte nydelig!
Et par måneder senere fant jeg den, da var den hverken myglet eller blitt tørr. Det var da jeg fant ut at jeg aldri mer skulle kjøpe ferdige pølsebrød. Lurer veldig på hva som er tilsatt for å få dem til å være ferske så lenge. Nesten litt ekkelt.
Lykke til med forberedelsene, folkens!
Anette
Hjemmelaget er best, da vet du hva den inneholder. De kjøpte pølsebrødene er ikke gode en gang. Må jo være tilsatt noe for å holde seg så lenge. Familien dumper inn her også på 17 mai, og det blir hjemmelaget lapskaus til middag. Alle er glad i det, og iskake til kos etterpå for dem som vil ha.
SvarSlettHa en fin, fin 17 mai feiring!
Varm hilsen fra nord
Hei Hipp Hurraaaa!
SvarSlettSå kjekt det må vera å få koma heim til mor og få pølser, is og kake! Og spesielt heimelaga pølsebrød, for desse såg knallgode ut ;) Eg brukar òg oppskrifter frå samme blogg, og er veldig nøgd med dei. Trur nok eg skal prøve ut denne også.
Her kjem mine ungar heim på spekemat og noko attåt. Har tenkt rømmegraut, men er ikkje heilt sikker ennå....alternativet er jo flatbrød, eggerøre og potetsalat. Eg trur eg skal la vèret avgjer, på ein måte. Graut til regn og flatbrød mm tl sol ;)
Ønskjer deg ei flott feiring saman med dine kjæraste ♥
Klem, Siri
Mhhh det ser veldig god Anette :-))) Og jeg gleder meg masse flotte bilder på bloggen å se... hipp huraaaa 17. mai :-)))) Ha en riktig god feiring... stor klem fra Viola
SvarSlettDet blir pølser i dette huset også. Vi har kjøpt lomper, men kanskje hjemmelagede pølsebrød hadde vært tingen? Får se hva vi rekker med to små rundt beina.
SvarSlettGod 17. mai, og lykke til med strykinga! Det synes jeg er en stor jobb.
Klem fra Kristiansund
Å, dei såg gode ut. Heimebakt er alltid best. Det blir nok stas med pølser og brød. Lukke til med dagen :)
SvarSlettI dag heiser me flaget til topps for deg ;) Gratulera med dagen, håpar du får ein flott dag! ;)
SvarSlettKlem
Så effektiv du er :) De så faktisk utoligt gode ut. Gratulerer så mye med dagen på etterskudd
SvarSlettKlem