Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

mandag 25. februar 2013

Avgjørelse tatt!

Nå har jeg bestemt meg! Jeg har funnet ut at nå har jeg så mye garn og uferdige prosjekter liggende at nå er det kjøpestopp på garn. Foruten åtte korger med restegarn og også en del nytt garn har jeg liggende en såvidt påbegyndt påske/ middagsduk, et veggteppe med alle årstidene, en halvferdig barnegenser, avlagte ullgensere som skal klippes opp og brukes til andre ting og en umontert veske. Og det er helt sikkert andre ting som ligger rundt omkring som jeg har glemt ut.

 Fram til 31.12 har jeg lovet meg selv at jeg ikke skal falle for fristelsen til å gå innom en garnbutikk. Det kommer til å holde hardt, men jeg tror at jeg skal overleve. Dette er litt som da jeg sluttet å røyke for 16 år siden, jeg er redd jeg skal sprekke og kjenne abstinensene rive og slite i meg. Men jeg klarte å slutte å røyke uten de store problemene, og da skal jeg jammen meg klare dette også :) Jeg må forresten innrømme at jeg vurderte i dag å handle inn garn til en Fanakofte før kjøpestoppen, men det ble jo egentlig som å jukse litt, synes jeg:)

Lyslykter går det masse av nå, selv om det ikke er rare garnmengdene som går med. Disse to har jeg laget til min datter. Hun har vært på Gjenbruken og kjøpt glasser. Håper hun blir fornøyd med de.

Nå skal jeg lete fram det jeg måtte ha av kreativitet. Har allerede noen idéer på ting jeg skal prøve meg på :) Gleder meg :)

Ha en fin kveld, med og uten strikketøy:)
Anette

8 kommentarer:

 1. Ikkje lett å styre unna garnbutikker, men med det lageret der trur eg jammen eg skulle klart det:) Blir spennande å sjå kva du har tenkt å trylle fram av restane dine:)

  silje

  SvarSlett
 2. Lykke til med restegarnet! Du har litt å ta av, ser jeg- og det blir spennende å følge med hva du skal trylle fram etterhvert!
  Søte lyslykter du har laga til dattra di! :-)

  SvarSlett
 3. Litt av en målsetting! Lykke til! Jeg tar av lageret stadig vekk, men så må jeg ofte kjøpe noen nøster ekstra for å lage det jeg vil. Merkelig det der...


  Ha en fin tirsdagskveld!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Wow!! Jeg tror jeg aldri hadde klart å legge noe forbud mot å handle noe som helst! Tøft :) Lykke til!!

  SvarSlett
 5. Det blir spennende med nye prosjekt av restegarnet og kanskje du ferdigstilles noen gamle også?

  SvarSlett
 6. Hei;)
  Skal passe godt på deg utover året;) Her går det også i "slanking" av garnlageret;) Men jeg skal strikke noe nytt i påsken;)))

  Men en så lenge går det i votter, votter og votter;)))

  God helg;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 7. Kjenner det igjen, men nå har du fått orden i sakene ser jeg! Kos deg med å lage noe flott av restegarnet. Det jeg hadde har jeg kastet. Er 12 år siden jeg la heklingen på hylla grunnet gikt i fingrene. Kjenner noen ganger at det kribler i fingrene, men klarer og stå mot presset..

  Nydelig bilde lenger ned av barnebarnet ditt..

  Kos deg med håndarbeide!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for den flotte lyslykten jeg fikk av deg på sommerfesten :)
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer,Anette :)

  Klem fra Torunn

  SvarSlett