Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

torsdag 10. januar 2013

Barnevotter!

Jeg blir som et barn hver gang jeg begynner på et nytt prosjekt. Jeg blir så glad og har egentlig bare lyst til å jobbe med mitt nye arbeid uten tanke for andre fornuftige ting.
Nå har jeg fått levert fra meg tre par sokker til min kollega og er klar for nye prosjekter. I restekassen min fant jeg noe Raumagarn og nå blir det altså et par selbuvotter til barn i størrelse 5 - 7 år.
Til et lite barn fra et stort barn :)


Ønsker alle en trivelig håndarbeidskveld!
                Anette                                                                  

2 kommentarer:

 1. Disse vottene har jeg akkurat begynt på, men synes ikke garnet (gammelserien til Rauma)er spesielt godt... Ble dine litt små? Mønsteret sier 5-7 år. Jeg gikk opp til str 2 1/2 i pinner, men votten ble faktisk trang til min sønn på 20 mnd. Men vottene er kjempefine. Nå har jeg bebynt på nytt, med pinne 3.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet faktisk ikke om de passet oppgitt størrelse. Prøvde dem aldri på noen hender før jeg sendte dem vekk. Men når du sier det, så tenkte jeg faktisk litt på om de ville passe en fem eller syv-åring. Synes faktisk de så litt små ut, så du har gjerne rett :)
   Et godt tips er å dampe dem, da blir de ofte litt større. Lykke til :)
   Hilsen fra Anette

   Slett