Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

fredag 10. juli 2015

Endelig ferie!

Endelig ferie! Som jeg har ventet så lenge på, som vi alle venter så lenge på. Plutselig er den her. Og plutselig er den over... Vel 4 uker er i mellom og disse ukene skal nytes. Første uke er late dager og småprosjekter som jeg har gledet meg til å begynne på. 
Bland annet skal disse gamle kjøkkenstolene, som jeg har hatt siden slutten på 80-tallet, males. 

Hvilken farge det skal bli? Av alle farger har jeg valgt rosa, og jammen meg er jeg spent på et sånt vågelig valg. Planen er at den skal være litt gammelrosa, så får vi nå se :) Pr. i dag er de bare grunnet med hvit grunning. 

.....litt markblomster hentes inn hver dag nå når vi kan fråtse i de skjønneste blomster, fritt tilgjengelig for alle :)


......gamle bøker hentes fram, som jeg aldri har hatt tid til å lese, men som er anbefalt på det varmeste:

"Sabina" er Karsten Alnes sin roman om  den russiske jødiske psykiateren Sabina Spielrein som levde fra 1885 til 1941. Hun var en betydningsfull vitenskapskvinne som øvde innflytelse på Carl Gustav Jung, Sigmund Freud, Jean Piaget og flere andre. Spennende kvinnehistorie.

I kveld skrives pakkeliste til sommerens fjelltur som går fra Finse, over St. Pål og ned Aurlandsdalen. På søndag setter vi oss på toget og lar det stå til. Og satser på at det ikke er alt for mye snø i fjellet :)

Ønsker alle en fin juli-helg!
Anette

7 kommentarer:

 1. Takk for boktips. Er alltid glad for det.Flotte stoler. Gleder meg til å se de ferdig malt. Dumå vise de. Ønsker deg god ferie. Er snart ferdig med min jeg.
  KLem

  SvarSlett
 2. Gammelrosa stoler blir fint :-))
  Ja, det er super med blomster i naturen rund omkring. Ha en god tur i dag... og super strålend ferie.
  I dag og søndag vi har i nærheten folklore festival med masse dance og sang fra hele verden... gleder meg.
  Solen er kommet... Hilsen til deg og klem.

  SvarSlett
 3. Jeg tror ikke jeg ville kalt det småprosjekt å male slike kjøkkenstoler, for det ligger jammen mye arbeid bak når man gjør det grundig ;) Men jeg er sikker på det blir fint med gammelrosa!
  Skulle ønske jeg også kunne plukke inn sommerblomster, men Peppi-katten vår spiser de opp så fort hun får anledning.... Jeg setter dem heller i en vase ute, og da holder de seg lengre også :)
  Ønsker deg en flott ferietur, og sender ønsker om godt vær på hele turen!
  Klem fra Siri

  SvarSlett
 4. God tur til fjells! Håper dere får fint vær! Jeg har gått ned Aurlandsdalen 2 ganger, den såkalte Aurlandsmarsjen. Her er det bare å glede seg.....

  Stor ferieklem fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Ynskjer deg ein flott fjelltur og ferie :) Ferieklem frå Bodil.

  SvarSlett
 6. Så moro å se denne boken igjen, SABINA. Den leste jeg for snart 21 år siden. Faktisk når jeg satt på føden og skulle ha min sønn.
  Ha en riktig fin ferie.

  SvarSlett