Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 26. juli 2015

Rosa ble grått!

Ja, det var de rosa stolene da. Som jeg var litt skeptisk til. Og mine bange anelser slo til.  

Her med bare et lag grunning.

Fargen ble den samme som når du knuser blåbær i melk. En slags rosa-lilla. Fin nok den, men ikke den rette for meg og mine gamle stoler. 

Så da var det på`an igjen..... Litt tid i tenkeboksen og konferering med min datter, ble enden på visa Skagegrå. Samme farge som på veggene mine, og det ble faktisk ganske fint. Helt rolig, veldig lyst, men ikke kvitt. Og ikke minst varm, for det er litt rødt i den.

I stedet fant jeg sitteputer på Kid som hadde samme blåbærrosa farge som stolene i utgangspunktet hadde. Ser litt tamme ut her på bildet, i virkeligheten er de hakket mørkere. Mobilkameraet gir ikke akkurat optimal fargegjengivelse.

Ble heldigvis fornøyd til slutt, selv om mitt "spreke" fargevalg ble litt for sprekt. Og at jeg er fornøyd, det er jo det viktigste :) Og kjekt at mine ca. 25 år gamle kjøkkenstoler kom til heder og verdighet igjen.

Ha en fin søndag!
Anette


7 kommentarer:

 1. Vad fina stolarna blev ����.När jsg får tid ska mina gamla pinnstolar bli vita.

  SvarSlett
 2. Kjempefine "gammeldagse" stoler, og enig med deg bli ble flotte i grått med rosa tilbehør :)
  God sommer videre!

  SvarSlett
 3. Stolene dine ble kjempefine! Stilig med rosa puter!
  Håper det gikk bra med strikkingen av hjertelua. Det er bare å spørre om tips, hvis du skulle stå fast! Godt å høre at du finner noe nyttig i bloggen min :)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Stolene dine ble kjempefine! Stilig med rosa puter!
  Håper det gikk bra med strikkingen av hjertelua. Det er bare å spørre om tips, hvis du skulle stå fast! Godt å høre at du finner noe nyttig i bloggen min :)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Så flink du er! Stolene ble jo kjempelekre. Så kjekt det må bli å dekke bord til gjester her!

  Fortsatt god sommer!

  Klem

  SvarSlett
 6. Vakre stoler, viktigst at du er fornøyd, jeg inspireres til å male mine , men jeg kommer til å slå til med sterke farger, veldig lyst på GUL stol.

  SvarSlett