Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

mandag 29. september 2014

Liten oppdatering på prosjekt ombygging - stue

Ja, her skjer det forandringer. Nå går det virkelig på fram. Snekkerne har nå holdt på i 4 uker, og mye av det som er gjort er "grovarbeid". Nå begynner detaljene å komme på plass.

07.09:  Her skal de til å legge jernbjelker i taket. Ikke fordi det er bærevegg, men fordi taket ikke skal sige hvis naboen oppe skulle finne på å ta vekk sine vegger som er rett over. Mye å tenke på, og helst langt fram :)

13.09: Taket er på plass. Fordi det er en leilighet over meg får jeg ikke lov til å legge skjulte ledninger i taket. Dette er på grunn av brannfare. Derfor skal vi senke taket over kjøkkendelen for å kunne legge inn spotter.

21.09: Åpningen mellom de to gamle stuene skal tettes igjen. Innerste rommet blir soverommet mitt.

26.09: Gulvet er nå rettet av. Jeg står i gamle stua, den var i utgangspunktet ganske i vater, Men midterste del (mitt gamle soverom) var temmelig skeivt. De har også begynt å senke taket over kjøkkendelen (mitt gamle klesrom)

Det skjer mye parallelt i leiligheten. Både på bad, toalett, gang og soverom. Det skal jeg vise dere etterhvert og det gleder jeg meg til :)
Og mye tid går også med til å ta avgjørelser på alt som skal brukes og bestilles inn til leiligheten. baderomsmøbler, fliser, kraner, servanter osv, osv.....
Mye arbeid, mye å tenke på, men fy søren så gøy :)

Nå er det jo snart oktober. Og med et bilde av min vakre oktoberrose 
ønsker jeg dere alle flotte høstdager!

Anette

6 kommentarer:

 1. Så koselig blogg du har:) )

  Gleder meg å følge deg videre:)
  Spennende med ny stue!

  Bente

  SvarSlett
 2. Så spennende:) Jeg elsker oppussing!! Gleder meg til å se resultatet:)
  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Gosj, for et spennende og omfattende oppussingsprosjekt. Dette blir nok flott. Lykke til videre.

  SvarSlett
 4. Her går det unna ser eg. Spennande å sjå vidare :)

  SvarSlett
 5. Puh, vert helst sliten av å tenkja på oppussing....det er ein del kaos som kjem med på kjøpet, og mykje bry med å finna kvardagsløysingar medan det står på. Du er god, og veldig flink til å få det koseleg rundt deg, så dette vert spanande.
  Finn blyanten, du òg, det er aldri for seint å pussa opp gamle syslar.
  Må resten av veka bli som du ønskjer!
  Siri

  SvarSlett