Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 2. mars 2014

Mellom himmel og jord!

Mellom himmel og jord befinner det meste seg. Der kan alt skje og der kan alt tenkes. Store og små opplevelser, gode og triste. Store og små tanker, enkle og vanskelige. Kjærlighet, hat og vennskap. Sorg og glede. Vakkert og stygt. Nærhet og avstand. 
Det er vel dette som kalles livet og det er det jeg har lyst til å skrive om. (Fra mitt første blogginnlegg 23.03.2012)

 Fire måneder siden forrige innlegg nå.
Det har vært fire lange måndeder. Det som jeg håpet aldri skulle skje, det skjedde. Jeg ble alene igjen i høst og et kapittel i mitt liv er definitivt over. Høsten og vinteren har vært lang og tung. Tiden har har gått med til å sørge, savne, gråte, le, snakke med og reflektere sammen med gode venner og familie. Kanskje litt personlig nå, men dette er vel noe som skjer med mange og som er en del av livet. Og var det ikke akkurat sånne ting jeg hadde i tankene da jeg skrev det første innlegget. Eller var det kanskje alle andre jeg tenkte på.....?

Kreativiteten har ikke vært spesielt framtredende i denne tiden, naturlig nok. Heller ikke lysten til å blogge, naturlig nok det også.
Men heldigvis er jeg skrudd sammen sånn at jeg reiser meg og går videre, jeg velger å gjøre det beste ut av livet mitt. Etterhvert har jeg lært at det er bare jeg som kan gjøre noe med det.

Og nå kommer jo våren :) .... og snart sommer. Aldri så galt at det ikke er godt for noe, har en eller annen klok person sagt. Bikinisesongen er i alle fall i boks, trenger ikke tenke så mye på slankingen fram mot den :) Kjærlighetssorg kan være en god slakekur, men anbefales ikke spesielt :)

For meg er det å ha prosjekter god medisin. Nå tror jeg at jeg har gått i gang med det største hittil. I alle fall alene. 
Jeg har en kjekk byleilighet som jeg trives godt i. Men hovedetasjen synes jeg alltid har vært upraktisk innredet. Nå har jeg bestemt meg for å bygge etasjen totalt om. Og dette har jeg lyst til å blogge om.
For min  del et kjempeprosjekt, siden jeg skal gjøre det alene. Det vil si, jeg skal jo selvfølgelig ha snekker og andre fagfolk til å gjøre det, men det blir jeg som skal planlegge, koordinere og ta avgjørelser. Mye er på plass allerede, men mye må nok tas underveis. Jeg satser på godt samarbeid med snekkeren :)
Egentlig er jeg litt nervøs for hele greia, kanskje har jeg tatt meg vann over hodet. Da får dere garantert lese om det, godt å ha en plass å ta seg ut. Hva jeg skal gjøre får dere se etterhvert.

I går hadde jeg jentefest her for mine herlige, gode og trofaste venninner. For siste gang i "gammel leilighet". Sent på kvelden så jeg plutselig at jeg hadde fått en hilsen fra dem :)

Her har alle signert med et kyss og to. Går ikke an å være trist og lei seg når en har sånne venninner. Synd at denne veggen skal kles igjen :) Leppestiften som ble brukt var dyr.....Elisabeth Arden til og med :)

Etterhvert skal jeg fortelle om planene mine, og legge ut før-, under- og etterbilder. Og kanskje noe håndarbeid hvis jeg får tid til å lage noe :) Skal jo ivaret jobben min også. Blir travelt framover nå, positivt travelt.....

Ønsker dere alle en god fastelaven! Jeg skal fortsette pakkingen :)
Anette

11 kommentarer:

 1. Ja, livet har mange kontraster, og av og til skjer det ting som gjør dagene tunge. Heldigvis snur det før eller siden, og nye muligheter dukker opp. Når en dør blir lukket, er det en annen som åpner seg. Og da gjelder det å se den. Nå ser jeg at du har nye planer og positive tanker, samtidig som vi går mot lysere årstider. Jeg gleder meg til å følge med i oppussingsprosjektet ditt,og jeg ønsker deg alt godt fremover. Herlig vennehilsen du har fått;) Klem

  SvarSlett
 2. Godt du klare gå vidare!
  Lukke til med opp pussingsprosjektet ditt.

  Fin veke til deg @-}--

  SvarSlett
 3. Så koselig at du er tilbake i bloggverdenen. Har savnet deg. Livet er ikke for nybegynnere pleier jeg å si. Det går både opp og ned her i verden, og det vi ikke dør av, kommer vi styrket ut av.

  Jeg gleder meg også til å følge opp-pussinga di. Lykke til!

  Stor klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Hei Anette, så fint du er her igjen. Var det ikke for mørket, så visste vi ikke om sternene.
  Kjempefin at du er her. Klem fra Viola

  SvarSlett
 5. Koselig og "se" deg igjen :) En tung tid du har vært igjennom, men med et ben foran det andre kommer man seg igjennom. Lurt med et prosjekt som ditt til å holde seg i gang, Gleder meg til å følge det!
  Livet et er en berg og dal bane plutselig så går det opp igjen :)
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 6. Å, KJÆRE,GODE ANETTE !
  Dette var vondt å lese. Eg forstod først ikke veggbilde ditt, men nå forstår eg. Har jo savna dine gode innlegg, og bilder. Føler med deg ! Livet har jamen både gleder og sorger å by på. Ønsker deg fremover: ALT DET BESTE LIVET KAN GI ! Til lykke med ombyggingen i 1.etasje. Det blir nok mer bruksvennlig, og helt sikkert fint ! Du har så god innsikt og kan kunsten med farger. Stor klem sendes deg fra Reidun.

  SvarSlett
 7. Ønsker deg en fin tid videre i livet. jeg er helt sikker på at noe godt venter deg fremover. Tenk så spennende det blir å følge deg nå i ditt nye kapittel i livet. Flinke du som setter i gang med ombygging. Spennende.
  Klem

  SvarSlett
 8. Så fint at du er tilbake. Har savna deg. Ynskjer deg gode dagar vidare i livet. Blir spennande å følgja med på prosjektet ditt. Klem frå Bodil.

  SvarSlett
 9. Så fint at du er tilbake!! Livet kan være hardt og brutalt, men forunderlig nok så kan motgang og kriser gi oss ekstra styrke til å baske oss videre! Det blir spennende å følge oppussingsprosjektet ditt!! Lykke til! :-) Klem!

  SvarSlett
 10. Livet er forunderlig og det går i berg og dalbaner. Nå har det vært en lang og tung dalbane så forhåpentligvis så snur det seg nå med gode opplevelser og positive overraskelser for deg. En eksa v meg sa en gang: Livet er som en kommode skuff på skuff. Det er litt deprimerende og tenke slik da :) Livet er kontraster og motsatser.
  Blir spennende å følge med i planene dine og kanskje du må få venninnene dine til å kysse på nytt på eget papir som du kan ramme inn :)

  Ha en fin dag

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 11. Kjære Anette, du er sterk det vet jeg.

  Men skulle alikevel ønske at du slapp å være nødt å vise verden hvor sterk du er, ved å takle egne sorger.

  Gleder meg til å se dine nye prosjekter

  Klem

  SvarSlett