Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

lørdag 15. mars 2014

Hodet over vannet!

Nå er det 8 dager siden oversvømmelsen i kjelleren. Denne uken har gått med til å få hodet over vannet, skape orden i kaoset, kontakt med forsikringsselskap, kommune og takstmann. Nå har jeg kommet i orden i øverste etasje. En stue er gjort om til lager for alt som sto i kjelleren. Tre gulver i kjelleren er revet, men heldigvis er veggene spart. Nå kommer jeg ikke til å gjøre noe mer i kjelleren før vi/ kommunen finner en løsning på problemet. Nå har jeg en liten stue, et soverrom, kjøkken og bad til disposisjon. Og det klarer jeg meg med en periode.

Her er lagerstua mi :)
I forrige innlegg så jeg ikke noe positivt i situasjonen. Det gjør jeg forsåvidt ikke enda. Men allikevel opplever jeg så utrolig mange positive og hjelpsomme mennesker rundt meg. Hyggelige naboer som jeg har blitt kjent med og som lider felles skjebne med meg. Hjelpsom og hyggelig takstmann og kontaktpersoner i forsikringsselskapene.

Og ikke minst, alle mine gode venner og familie. Som ringer og tilbyr hjelp og som er opptatt av hvordan jeg har det. Som før jeg vet ordet av det har pakket og flyttet tingene mine, og revet gulvene sånn at alt under får tørke. Så utrolig rørende. Jeg kjenner at jeg er så priviligert og jeg setter så stor pris på det :).

Fra to gode venner :)
Nå har roen senket seg etter kaoset. Jeg funnet fram mitt strikketøy og klarer å kose meg med å lage et par nye sokker i friske farger. Vi får sette farge på tilværelsen når vi kan :) Og så koser jeg meg med å zappe mellom "Hver gang vi møtes" og "Grand Prix:)Tusen takk til alle mine gode hjelpere, og tusen takk til alle dere bloggvenner som har gitt meg så mange trøstende og hyggelige kommentarer. Dere skal vite at jeg setter stor pris på dere :)

Nå ønsker jeg alle en god lørdagskveld :)

Stor klem fra
Anette

9 kommentarer:

 1. Godt å høre at "nu går alt så meget bedre"! Men det er noe med å evne å ta imot hjelp også, slippe andre til så og si. Det er kanskje i slike situasjoner vi kommer nærmere hverandre.

  Ønsker deg en fin søndag! God natt!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Ha en fin kveld Anette. Jeg ser frem til å høre at du har mange hyggelige menneske rundt deg.
  Og det er virkelig hyggelig å hjelpe hverandre og alt kommer positiv i kurset. Ha en riktig fin søndag.
  Stor klem fra Viola

  SvarSlett
 3. Så flott at du har mange hyggelige og hjelpsomme mennesker rundt deg!
  Ha en fin søndag og ei god ny uke!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Gode hjelparar er godt å ha. Lukke til vidare :) Klem

  SvarSlett
 5. :o) Snille hjelpere dukker alltid opp når man trenger det mest!!

  SvarSlett
 6. Høres bra ut at du har fått hodet over vannet :) ting tar tid vet du- men nå er du da på vei :)

  Ønsker deg en fin uke hvor ting går din vei !

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg!!
  Nå er det lenge siden jeg har vært inne hos deg og måtte lese igjennom flere av innleggene dine.
  Skjønner at du virkelig har hatt en tøff periode med alt som har skjedd!
  Det var så godt å høre at du har mennesker rundt deg som virkelig bryr seg og vil hjelpe deg. De må du ta godt vare på:)
  Håper du får ordnet opp i leiligheten din og at du kan begynne å glede deg over den flotte tida vi går i møte nå. Tror du er en person som ikke gir opp så lett:)
  Viktig å gjøre ting du liker .
  Da vil jeg ønske deg ei fin uke:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 8. Hei Anette!Huff, så uheldig du har vært! Det må være veldig slitsomt på alle plan å oppleve noe slikt, men det er godt du begynner å få hodet over vannet igjen, bokstavelig talt! Lykke til med alt fremover! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett