Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

lørdag 8. mars 2014

Oppgitt.no

Er det lov å si at en har lyst til å gi opp? Må vi alltid se det positive i alt?
Jeg er der nå at jeg ikke har overskudd til flere utfordringer. Men det hjelper ikke hva jeg mener, jeg må forholde meg til det som skjer rundt meg.
Jeg var begyndt å pakke og flytte ned i kjelleren for å klargjøre hovedetasjen for ombygging.
Så kommer jeg hjem fra jobb på fredag, en dag med masse nedbør. Får flere meldinger fra venner og naboer som lurer på om jeg har fått vann i kjelleren.
Tror jeg sprang hjem med hjertet i halsen for å sjekke. Og vann hadde jeg fått inn. Bare 1 1/2 år etter siste oversvømmelse og hvor vi brukte 1/2 år på å renovere kjelleren.
Nå er hele leiligheten kaos, både oppe og nede, og jeg har bare lyst til å gi opp. Klarer ikke å se det positive i dette idet hele tatt, i allefall ikke i dag. 
Hva som skjer videre er ikke godt å si, men blir nok ikke noe ombygging med det første. Først må jeg skape orden i kaoset rundt meg.

(Bilde hentet fra internett)

 Anette

Forresten! Det var hyggelig å få så mange koselige hilsner og tilbakemeldinger fra dere på forrige innlegg. Det var i allefall noe positivt :)

9 kommentarer:

 1. Uff, da! Har sett på TV at regnet har strømma ned. Aner ikke hva jeg skal si til trøst, men når verste motløsheten har gitt seg er det vel bare å bite tennene sammen nok en gang.
  Her ser vi sola igjen i dag, men så blåser det så hardt at det ikke er snakk om noen fjelltur, dessverre. Får strikke og se sport på TV, og så må jeg ta meg en runde med rokken. Har begynt på spinnekurs. VANSKELIG.

  Ønsker deg lykke til, uansett!

  Stor trøsteklem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Nei og nei noe så fortvilt! Forstår godt at du blir oppgitt. Etter en tid må du nok vurdere hva som er alternativet. Klem

  SvarSlett
 3. Ja og nei;) God å se deg tilbake her igjen;) Men vann i hus er ikke noe moro. For å si det som sant er så er det noe f......a herk!! Vi fikk vannlekkasje 10dager før jul for noen år siden, og måtte flytte ut av huset en periode. Så jeg tror jeg kan se litt hvordan du har det. Det virker uovervinnelig når mann står mitt oppi det.
  Jeg kan bare ønske deg lykke til;)
  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 4. Hei.
  Koselig at du er tilbake men forstår veldig godt at du er oppgitt. Det har du virkelig lov til å ver når slike ting skjer. Føler med deg.

  SvarSlett
 5. Nei og huff!! Og atter huff!!!
  Vann er den verste fienden, og du som hadde fått det så fint i kjelleren(husker det fra tidligere innlegg).
  Men det er som alt annet: Bare å brette opp armene og sette i gang ;o(.
  Ønsker deg fine dager oppi alt, og håper du finner små lysglimt i hverdagen som kan hjelpe litt.. Og til tross for at du syntes du kanskje ble litt personlig i forrige innlegg, så hjelper det å blogge om saken, det gir deg støtte og oppmuntring fra mange bloggevenner du ikke visste du hadde!

  SvarSlett
 6. Huffda....skjønner veldig godt at du er oppgitt!!
  Det har du virkelig lov til å være.
  ....Og så er det vel bare å brette opp armene....
  håper du har mange gode hjelpere rundt deg!! Trøsteklem!!!

  SvarSlett
 7. Forstår godt at du er oppgitt no. Sender deg gode tankar :)

  SvarSlett
 8. Åhhh så kjedelig. Noen ganger er livet helt kaos og masse skjer som vi ikke har kontroll over. Må det komme noe godt ut av det i enden ! Det er slik overlevelsestaktikk jeg har for meg selv i hvert fall npår det har tårnet seg opp. Det har vist seg i etterkant at det var faktisk noe positivt med det- så håper det snart snur for deg og at du for fine, lette og glade dager :)

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 9. Åh, skjønner godt at du er frustrert og oppgitt! Så kjedelig! Stakkars deg! Det hørtes ikke bra ut! Håper du får hjelp til å ordne opp i det, og at det løser seg fort! Lykke, lykke til! Føler med deg!

  Stor klem

  SvarSlett