Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

torsdag 24. mai 2012

Mitt oppussingsprosjekt!

For noen uker siden var vi på visning på et gårdsbruk i en av nabokommunen. Litt for nysgjerrighet og litt for kanskje å finne en drømmeplass på landet. På denne gården lå det et gammelt verneverdig jærhus. Og i dette koselige huset fant jeg et par gamle og sjarmerende senger med store gavler og fine utskjærninger. Nostalgiske senger som jeg husker at mine besteforeldre hadde. Nå ble det riktignok ikke noe kjøp av eiendom denne gangen. Men frekk som jeg av og til kan være spurte jeg kona på gården om vi kunne få kjøpe sengene, sammen med en kommode som hørte til. Og det fikk vi:=)

 Nå er møblene kommet til hus (men ikke inn...), demontert og satt inn med mottmiddel. Det viste seg i dagslys at det var en del av dette utøyet. Så får vi se om jeg klarer å bli kvitt det. Litt småskader var det også og jeg er spent på om jeg klarer å fikse dette.

Her er speilet som skal stå oppå kommoden. Det kan vippes i den posisjon du ønsker.  

                                                                                  

Nå er jeg ikke helt sikker på om jeg vet helt hva jeg har begitt meg ut på. Men det får tiden vise. Får jeg det til skal dere få se resultatet. Tror jeg må ønske meg selv lykke til.........:=)

Anette  

2 kommentarer:

 1. Spennende!
  Gleder meg til å følge med på dette :-)
  Merker meg også at du er datter av din far - pass opp for motten!

  Hilsen Andreas

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Ja, det blir spennende. Kanskje jeg tar en telefon for noen praktiske tips:=)
   Og motten er ikke spesiell kjekk,nei... Håper jeg får tatt knekken på den.
   Ha en flott helg begge to!

   Slett