Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 11. januar 2015

Godt nyttår og velkommen til mitt nye hjem!

Godt nyttår til alle mine bloggvenner!

Etter en lang høst og vinter i bloggdvale, begynner jeg nå å bli klar for å koble meg på igjen. Har vært innom og kikket hos dere med jevne mellomrom, men har ikke hatt så mye overskudd til selv å blogge.
En travel høst med ombygging er endelig over og det meste er snart på plass. Store endringer har vært gjort og det har tatt det meste av tiden og energien.
Nå har jeg lyst å vise dere de rommene som er ferdige. Og da må jeg vise badet først for der er alt på plass nå. 

Først et lite tilbakeblikk:

Dette var kjøkkenet før. Et lite og koselig rom, men langt fra stue og gjester. Kunne ikke sitte her og spise heller, for noe kjøkkenbord var det ikke plass til.

 Kjøkkeninnredningen overtok min datter og svigersønn. De skal bruke det til vaskerommet sitt. Heldigvis så slapp jeg å kaste det, det var det for godt til.

Med de vakre håndlagede flisene fra Ulfven og badeinnredning fra Aspen ble dette akkurat det rommet jeg ønsket meg. Romantisk, men allikevel enkelt. Lyst og behagelig, her er ingen sterke farger som forstyrrer når jeg kommer trett og søvntung på badet om morgenen.

Her kan jeg se på andre vakre detaljer enn mitt eget trøtte speilbilde :)

Badet ligger vendt ut mot gata. Men med både persienner og fortrekksgardiner er det ingen fare for at folk kan se inn :) Men etter morgenstellet åpner jeg opp og får inn det etterlengtende lyset.

Og så badekaret mitt da. De siste seks årene har jeg ikke hatt badekar, det har jeg virkelig savnet. Nå er det på plass, selvfølgelig på løveføtter. Det er i full bruk, første gang med et glass sjampagne for å feire :)

Dusjkabinett for travle dager hvor morgenstellet skal gå fort og effektivt.

Hadde kjøpt en fantastisk flott lysekrone som hang ned. Men det jeg ikke hadde tatt med i beregningen var at gulvet ble hevet på grunn av varmekabler og fliser. Da ble lampa for lav og jeg måtte bytte med denne som ikke var så stor. Men ble bra dette også :)

Så det var første rommet. Gleder meg til å vise dere resten etterhvert :)

I dag har jeg hatt meg en tur ut og sett på skadene etter Nina`s herjinger. I går trodde jeg at huset her skulle bli smadret, iallfall vinduene. Heldigvis gikk det bra hos meg, men så mange spor i dag hvor det ikke gikk bra. Naturkreftene rår vi virkelig ikke over.

Ønsker alle en fin søndagskveld!
Anette

8 kommentarer:

 1. Utrolig flott, jeg ønsker deg også et godt nyttår :)
  Klem
  Ellen S

  SvarSlett
 2. Virkelig vakkert, du har rett og slett fått drømmebadet! Hadde ikke fått meg ut herifra :)
  Godt nytt år til deg også og gleder meg til resten av rommene dine!
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 3. Godt nyttår og gratulerer med et lekkert og delikat bad! Nydelig! Godt at ikke "Nina" ødela noe hos deg. Den ene stormen avløser den andre. Er visst en ny på vei. Her nord er det nå - 16 så vi har det gruelig kaldt. Ønsker deg en fin, fin uke og gleder meg til å se resten av rommene som er pusset opp.

  Varm hilsen i fra nord.

  SvarSlett
 4. Så lekkert! Innvielsen var virkelig verdt et glass! Gratulerer så mye! Jeg gleder meg med deg og ser fram til neste rom. Godt nytt år!

  Ha en strålende mandag!

  Klem

  SvarSlett
 5. Godt nytt år og velkomen tilbake!
  Så lekkert bad har eg òg lyst på......det lar seg kanskje gjere om ...hmmmm.... 10 år, når ungane ikkje lenger rotar rundt og lagar kaos :p
  Om det har vore mykje jobbing, så trur eg du har kosa deg med å finna rette elementa til rommet.
  Klem frå Siri

  SvarSlett
 6. Godt nytt år til deg og, og så kjekt at du er tilbake :) Og for eit lekkert bad du har fått deg. Det blir spennande å sjå dei andre romma etter kvart. Lukke til med resten :)

  SvarSlett
 7. Ha et riktig godt nytt år Annett. Endelig første masse arbeid over :-)) så veldig hyggelig er bad - jeg elsker deilige flise og badekar :-) Kos deg og masse energie med neste prosjekter.
  Klem fra Viola

  SvarSlett
 8. Hei og velkommen tilbake ;)
  Noen ganger har vi ikke tid, overskudd eller lyst til å blogg. Sånn er det jo bare.
  Men du og du for et lekkert bad du har fått deg. Flisene kunne ikke passet bedre.
  Gleder meg til flere bilder;)

  God helg;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett