Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 16. juni 2013

Sommerens prosjekt!

I fjor gjorde vi en kjempejobb med å male huset to strøk. Vårt hus er stort og høyt, så det ble en stor jobb. Aldri har jeg vaglet så høyt i stigen, hverken før eller etter. De som gikk forbi på gata lurte på om jeg var riktig vel bevart, de var rett og slett redd for at jeg skulle falle ned. Men det gikk bra :) Nå skal sies at vi brukte lift da vi malte helt øverst :)

 Her i en ikke så farlig situasjon :)

Men så var det denne sommerens prosjekt da. 
Terassen vår var ikke spesielt fin. Skeiv og skakk og det var ikke skikkelig ly mot nordevinden. Og den vinden har vi alltid utenfor her. Så de siste somrene har den ikke vært i bruk og heller ikke blitt ivaretatt. Du kan godt si at det viste igjen.

Sånn så den ut før riving......

I går ble vi ferdige med rivingen. På en, to, tre var den vekk.

Nå venter vi på at noen skal komme i neste uke for å kjøre vekk restene før vi kan sette igang byggingen. Og så venter vi selvfølgelig på at kommunen skal behandle byggemeldingen. 
Vi bygger helt i grensen til naboen og da måtte det meldes. Men vi har utrolig hyggelige og positive naboer, så for dem er det ikke noe problem :)

Nå gleder jeg meg til å få opp den nye terassen og til å vise dere hvordan den blir. Har faktisk litt planer om å plante noen små trær som skal vokse gjennom terassegolvet. Hagemøblene er allerede handlet inn og jeg gleder meg til å pynte i mitt nye uterom :) 


Med et nytt "humlebilde"
ønsker jeg alle en fin søndag!

Anette


11 kommentarer:

 1. Så spennende prosjekt dere er i gang med :o) Gleder meg til å se når dere er ferdige :o) Nå ble jeg følger hos deg også :o) Tusen takk for koselig kommentar på min giveaway! Ha en strålende søndag! Klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Man blir ialle fall ikke arbeidsledig så lenge man har hus. Den nye terassen kommer nok til å bli kjempefin, og jeg håper du får mange flotte dager der! Akkurat nå nyter jeg søndagen på min terasse, og skal snart hente ut symaskinen for noen småprosjekter:) Øsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. Man blir i alle fall ikke arbeidsledig s lenge man har hus. Den nye terrassen blir nok kjempefin, og jeg håper du får mange flotte dager der. Akkurat nå nyter jeg min terrasse, med kroppen i solen og hodet og pc`en i skyggen;) Tror jeg skal hente ut symaskinen nå. Nyt dagen!

  SvarSlett
 4. Takk for koseleg kommentar. Så spennande prosjekt de skal til med. Lukke til :)

  SvarSlett
 5. Storarbeid igjen, men noen ganger må det bare til. Dette kommer sikkert til å bli kjempefint. Gleder meg til å se.

  Ha ei fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 6. Wow. litt av en jobb. Men så gøy når det bli ferdig og det kan pyntes og tas i bruk :)

  SvarSlett
 7. Blir spennende å se hvordan det blir hos dere etter hvert:-) Ønsker deg en ny, fin uke! Klem Marianne

  SvarSlett
 8. Lykke til med dere prosjekter. Ser ut masse arbeid...
  Ha en super herlig uke. Stor klem fra Viola.

  SvarSlett
 9. Lykke til med prosjektet, det skal bli spennende å se hvordan det blir!
  Fortsatt god sommer! :-)

  SvarSlett
 10. For en utrolig flott jobb dere har gjort med maling av huset! Kan tenke meg det var mye jobb og veldig slitsomt. Føles nok deilig å være ferdig med det på noen/mange år ;-) Det skal bli spennende å se hvordan den nye verandaen deres blir. Lykke til med prosjektet ;-)

  Ha en super uke!

  SvarSlett
 11. Härligt med sommarprojekt. Måla, och gärna på sommarhuset är en av mina favoritsysselsättningar. / Annika

  SvarSlett