Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

torsdag 13. juni 2013

Klar for sommer på stranda :)

Det har dessverre ikke vært helt sommertemperatur her i dag. Jeg har kledd meg i ull fra topp til tå, så jeg har det egentlig rimelig bra om det er kaldt :) Men jeg gir ikke opp håpet om en varm sommer og late dager på stranda for eksempel... Og da må jeg selvfølgelig ha et fint strandnett :)
For lenge siden begyndte jeg på et i bestemorsruter som jeg aldri ble helt ferdig med. Dvs. ferdig heklet, men ikke ferdig montert. Det har sikkert ligget et år i "prosjektkassen" min. Men i dag tok jeg meg litt tid og vips så var det gjort :)

 Stort og godt, ca 42 x 42 cm. Heklet i Sports Bomull fra Sparkjøp......
 Mitt lille "bumerke"........

 Grått, beige og offwhite........

 Lys brunt fòr som matcher fargene på veska........


Her er sommerveska som jeg laget i fjor. Den ble litt mindre og litt mer maritim.........


 En vakker liten Margeritt  har jeg plantet i en herlig blå og hvit te-kopp fra Roy Kirkham. Jeg blir glad hver gang jeg går forbi den :) Så lite som skal til for å fram sommerfølelsen.......

Nå begynner det forresten å nærme seg trekning på mitt lille sommerlotteri. Hvis du ikke har fått sjansen til å være med, har du enda en mulighet fram til lørdag. Klikk deg inn på bilde på siden her, eller du kan klikke deg inn HER 

Ønsker alle en fin sommerkveld!
Anette


11 kommentarer:

 1. Ja, her gjeld det å ver forberedt for plutselig kjem finveret. Ei lita trøst til deg....det pøsregnar og er veldig grått her hjå meg. Men tempraturen var faktisk opp i 16 grader i dag.
  Veska di likte eg veldig godt. Duse fine fargar.Vart frista til å lage ei sjølv...men om tida strekk til veit eg ikkje. Om den ikkje blir ferdig i år kan den bli det til neste sommar :))
  Ha fine dagar, håper varmen kjem snart så du får ta i bruk veska di, klem frå MarJE.

  SvarSlett
 2. Så fint sommernett! Veldig flott med for inni også. Ha en fin ukeslutt:)

  SvarSlett
 3. Begge to veska er veldig fin og jeg krysser fingeren at du kan benyte mye mye... ahhh solen, stranden, vann. Ha en herlig kveld Anette hjertelige hilsen sender deg Viola.

  SvarSlett
 4. Åååå! Det var jo et aldeles nydelig strandnett☺ Flott at du fikk montert det i tide, FØR sommervarmen setter inn. Fint fargevalg og god kombinasjon.
  Dette ville nok mange bli glade for å få i gave...☺
  -Anne-

  SvarSlett
 5. Så fine sommervesker! Det er ikke bare, bare å få montert prosjekter som man har liggende! Synes du har vært flink som har fått det ferdig! Du skal se at sommeren kommer nå! Margeritter er også en av mine favorittblomster! Nydelig kopp du har plantet i!

  SvarSlett
 6. Nydelig rett og slett. Likte fargene. Passer til alt. Flinke du.
  Klem

  SvarSlett
 7. Så lekre strandnett som kan brukast både på stranda og på bytur:) Kjekt å få gjort ferdig halvferdige prosjekt.

  SvarSlett
 8. Så fin veske du har heklet, deilige, duse farger. Nydelig det bildet av margerittene i den lekre koppen!
  Fortsatt god sommer! :-)

  SvarSlett
 9. Fine sommernett! Jeg likte dagens modell best! Det blir nok badetemperatur, etterhvert. Det er jo tidlig på sommeren.....

  Riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 10. Så flotte sommernett- og ingen har maken :) Vi må håpe og satse på at det blir gode sommertemperaturer så det går å ligge på stranda og kose seg :)

  God helg klem fra Monica

  SvarSlett
 11. Så fine nett, skikkelig sommerlige å fine. Likte spesielt godt fargene på årets nett, de var så delikate og fine :)

  SvarSlett