Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

torsdag 26. juli 2012

Enda mer rekved!

Et lite stykke rekved ble en maritim te-lysholder. Te-lyset står i lokket fra et sennepsglass, spraymalt sådann. Med litt skjell og perler limt rundt kanten ble det riktig så koselig, synes jeg:=)

Nyt sommeren!

Anette

2 kommentarer:

 1. Hallo, og god dag, Anette!
  Å,så fin lysestake du har laget av rekved! Du er så kreativ,og kan nytte det meste du finn på din ferd.Me andre får gode ideer av deg!
  Har nettopp vært i Berlevåg,der me hadde fine dager,tross endel regn og blåst.
  En dag var me på konsert i et atelier,der en dame hadde rekvedutstilling. Der var mye fint hun hadde laget av rekved, blandt annet bilderammer,veggtelysholdere,og stoler.Helt utrolig hva en kan få ut av rekved!og en kan skrive "gode ord"på rekvedfjøler.Et barnebarn av meg fikk et slikt til konfirmasjonen sin for noen år siden.
  Kjekt å følge bloggen din! Hilsen Reidun.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Reidun! Bra du har hatt en fin ferie. Skulle gjerne vært på den rekved-utstillingen, kunne nok fått noen gode tips der.Tror jeg kommer til å jobbe litt mer med det, har jo gode muligheter til å hente rekved på Feøy. Så får jeg trent meg litt:=)
   Klem fra meg:=)

   Slett