Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

mandag 25. juni 2012

St. Hans feiring - inne...

Det ble en temmelig våt og forblåst st. Hans feiring i år, iallefall for vår del. Den ble tilbrakt på hytta, langt uti havgapet. Opptimistiske som vi var ble grillmat handlet inn og bonusbarnebarn Remy ble invitert til lørdagskvelden. Fredagskvelden ankom vi sent og ble tilbrakt inne, men heldigvis med panoramautsikt til felles bålbrenning rett over "veien".

                                         
Trafikken er ikke spesielt stor her ute på øya, faktisk er vi så heldige at det ikke er biler på øya. Men  dette var kvelden for traktorkjøring, riktignok i forbindelse med materialkjøring. Men koselig med denne gamle traktoren som tøffet jevn og trutt forbi vinduet...

                                                                              
St. Hansaften ble dessverre tilbrakt inne. Ute regnet det i strie strømmer og grillmaten ble stekt på steikepanna inne. Godt smakte det lell og kortstokken ble ivrig brukt. Nå er Johnny og jeg blitt kløppere på "vri åtten".En trenger nødvendigvis ikke kjede seg om det er dårlig vær:=)

Anette

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar