Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

fredag 23. mars 2012

Mellom himmel og jordbær


Mellom himmel og jord befinner det meste seg. Der kan alt skje og der kan alt tenkes. Store og små opplevelser, gode og triste. Store og små tanker, enkle og vanskelige. Kjærlighet, hat og vennskap. Sorg og glede. Vakkert og stygt. Nærhet og avstand. 
Det er vel dette som kalles livet og det er det jeg har lyst til å skrive om. Om mitt liv, tankene mine og det som opptar meg akkurat nå. Om familien min, barnebarna, venner, reiser i tid og sted, opplevelser…. og kanskje litt om noe så enkelt som jordbær, hvem vet.


I dag har våren kommet for fullt. Sola skinner og jeg bestemte meg for å ta barnebarnet på tre år med på en liten tur til sjøen. Lille Sol og jeg fant både hestehov, tomme sneglehus, skumle fluer og maur på veien. Det er utrolig så mange detaljer en legger merke til når en har barn med på tur. Eller med andre ord; så mye vi voksne overser fordi vi ikke tar oss tid til å studere detaljene rundt oss. Lille Sol var mer opptatt av hva som var under bordet på rasteplassen enn å sitte fint på benken. Aldri har jeg studert mauren nøyere enn jeg gjorde i dag. Og lille Sol fant ut at fugleskitt bare var ekkelt.
Så bestemte vi oss for at vi skulle ta en tur til byen for å kjøpe is. Men frisk, salt sjøluft og store opplevelser kan ta knekken på hvilken som helst treåring. Lille Sol sovnet i bilen og isen får vi ta en annen gang.

Ønsker alle en fantastisk flott og vårlig helg med fuglekvitter og fluesurr!
3 kommentarer:

 1. Lykke til med bloggen :-) Glede meg te å følge den. Hilsen mannen din :-) i

  SvarSlett
 2. Så koseleg! ;o)
  Det blir fint å følgje deg, dine og ditt på bloggen din ;o)
  Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kjekt at noen vil lese:=) Litt nytt dette da, men tror det skal bli trivelig:=)
   Anette

   Slett