Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 3. september 2017

September i fjellet!

Igjen måtte jeg en tur til Haukeliseter for å oppleve høsten som så vidt er i anmarsj. Denne gange fikk jeg med meg min mor, mine to døtre og deres familier. Vi fikk en aldeles nydelig helg sammen, med både godvær og godunger :)
Ønsker dere alle flotte høstdager, husk å nyte øyeblikket!
Anette

6 kommentarer:

 1. For noen flotte fjellbilder! Ser helt magisk ut! Her har det faktisk vært en del regnbyger i dag så det ble ikke noen langtur på oss. Men en liten tur er bedre enn ingen tur.
  Takk for hyggelig kommentar hos meg!

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder, flott i fjellet nå!
  Ønsker deg gode høstdager :)

  SvarSlett
 3. Takk for turen. Bare så nydelige bilder. Sånn ro og fred på fjellet.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så herlige sensommer-/høstbilder. Fantastisk klar luft, og et flott terreng, veldig ulikt det jeg omgir meg med til daglig. Takk for titten!

  SvarSlett
 5. Så flott tur og så nydelige bilder. Hva er bedre enn fjellet?! Jeg skal en tur til fjells om noen dager, men skal først holde foredrag om farger. Og fargene om høsten er det beste av alt! Hilsen Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 6. Sååå herlig! Pur magi! Vakre bilder og nydelig vær i fjellet. Elsker fjellet på høsten. Herlige minner fra flott turhelg og med det herligste selskap :))

  SvarSlett