Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

onsdag 5. desember 2012

Hvilende teppebanker!

Godt gjemt bak døra på vaskerommet har min gamle teppebanker hengt i mange år. Den blir ikke akkurat så flittig brukt, jeg er ikke den type husmor som banker tepper og puter under hver fredagsrengjøring. Faktisk er jeg ikke så glad i å gjøre rent og jeg er ikke så flink husmor som jeg en gang var. Fredagsrengjøringen blir tatt når i uken det måtte passe. Èn gang i uken, eller ikke èn gang i uken. Mottoet er mer og mer blitt "drit i, det er godt nok". Og det lever jeg godt med.
Men innimellom blir min flotte teppebanker brukt til å banke madrassene. Den er solid laget og gjør en god jobb. Faktisk er den ganske flott å se på med et avansert flettemønster som jeg ikke kunne ha klart å lage selv.

Derfor har jeg bestemt nå at den ikke skal gjemmes vekk lenger, men få pynte opp et lite stykke vegg i gangen i kjelleren. Og der henger den så lett tilgjengelig at den er kjapp å få tak i når jeg får lyst til å banke noe, madrassene for eksempel :) Eller noe annet :)


Ønsker alle flinke og mindre flinke husmødre en avslappet førjulstid. Kos dere :)

Anette                                                                                                                                                

10 kommentarer:

 1. Hei;)
  Så koselig innlegg;) Jeg har maken, den henger i uteboden!! Tror ikke den blir utslitt;)) Jeg "elsker" rent hus, men det er ikke det samme som at jeg sliter ut vaskekosten;)) Bra nok er bra det;))

  Her har vi sett skiskyting, brettet tøy og tent lys;) Nå skal jeg nyte vintersol og minus 6 grader;))

  Ønsker deg en flott søndag;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, så kjekt at du stakk innom og at du vil følge meg. Nei, teppebankeren blir ikke utslitt her heller, det er kjekkere å nyte førjulstiden med alt den bringer. Nå er planen å bake pepperkaker, det er trivelig det :)
   Ha en fin førjulskveld!
   Anette

   Slett
 2. Hei ! Eg var innom Bodil og ho sa at du hadde ein koselig blogg og at vi måtte ta oss ein tur innom- og det var lurt, for du har ein koselig blogg og eg vil gjerne legge med til som følger. Eg er ikkje så veldig flittig å blogge for tida, men eg glimter til av og til. Det er iallefall kjekt å dra på bloggebesøk.

  Den teppebankaren er super, du kan til og med banke etter uvedkomande som kjem og vil inn :)

  Ønsker deg ei fin adventstid og du er hjarteleg velkomen til ein tur innom meg også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og velkommen til min blogg. Takk for hyggelig kommentar. Jeg har kikket innom din flotte blogg også. Jeg er ikke så flink med toving, det blir helst toving av strikkeplagg. Men kanskje jeg kan hente litt inspirasjon og kunnskap fra deg :)
   Ønsker deg en fin førjulstid.
   Anette

   Slett
 3. Pakken er kome vel fram, og både huene og blomsten var så fine. Eg gledar meg til å bruka dei. Ynskjer deg fortsatt ei fin adventstid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du likte de :) I vår laget jeg masse gule kylling eggvarmere, kopiert etter farmors gamle eggvarmere. Enkelt, kjapt og koselig håndarbeid. Og så har jeg så mange gode minner fra frokostene med mine besteforeldre :)
   Nyt førjulstiden!
   Anette.

   Slett
 4. Hei, trivelig blogg du har.
  Lagt meg til som følger.


  Fortsatt flott 2.advent :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig kommentar og velkommen til min blogg. Håper du finner kjekke ting å følge med på her :)
   Ha en fin førjulstid!
   Anette

   Slett
 5. Fin som ubrukt og disse :-)
  Hadde en jeg også,men tror den forsvant under flytting.
  Men det er ikke det samme med en plankbit da ;-)

  KOselig blogg,og jeg har blitt følger ..

  Ha en fin dag.
  Wenche

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og velkommen til min blogg! Kan være fint å ha en plankebit på veggen også, det meste er lov i dag:) Forresten kan plankebiter brukes til så mangt. Min datter laget som barn en planke som hun skrev "edderkopp killer" på. Den lå alltid klar til bruk i trappa ned til kjelleren :)Hun gikk aldri ned dit uten at den var tilgjengelig:)
   Ha en fin førjulskveld
   Anette

   Slett