Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

lørdag 29. september 2012

Noe virker mot sin hensikt!

I går da jeg kom hjem fra jobb hentet jeg med meg inn posten. Stort sett bare regninger, men innimellom  lå et sammenbrettet ark. "Reklame", tenkte jeg og skulle til å kaste det i søppelet. Men så ble det til at jeg leste det og ble både kald og varm om hverandre. "Norge er vårt" sto det med fete bokstaver og "masseinvandring er brudd på våre menneskerettigheter". Folkebevegelsen Mot Invandring (som har skrevet dette) ønsker å  hindre nasjonalt selvmord og vil at folkevandringen til Norge skal stoppes. Likeverd betyr, i følge dem, ikke at mennesker fra andre land har rett til å bosette seg i Norge. Og nordmenn skal heller ikke kunne bosette seg i andre land. De mener at invandringspolitikken er i strid med folkeflertallets syn og at innvandring vil føre til et sosialt og økonomisk sammenbrudd. På toppen av det hele vil de at vi skal kopiere dette arket og videreformidle det.

JEG ER IKKE ENIGE MED DEM!

Skulle ønske at jeg var der da det ble lagt i min postkasse. Skulle ønske at jeg kunne se den personen i øynene og få sagt høyt og tydelig hva jeg mener om den saken. Først ble jeg provosert og rasende, nå kjenner jeg meg bare trist. Går det an?Jeg vet at disse menneskene finnes og jeg vet at de har rett til å mene det de vil. Men jeg har rett til å si at sånt søppel vil jeg ikke ha i min postkasse og jeg tar sterkt avstand fra deres meninger.
Hvordan skal vår verden se ut dersom det var vanntette skott mellom landene og en hver skulle klare seg selv? At noen kommer hit for å utnytte systemet vårt er sikkert helt sant, akkurat på samme måte som noen av "våre egne" utnytter det. Sånn er det.
Jeg mener bestemt at vi blir rikere og lykkeligere av å være innkluderende og ta godt i mot våre nye borgere. Vi er priviligerte som får lov til det. Det har vært tider og det vil kanskje komme tider hvor vi også vil trenge noen utenfor vårt eget land. De aller fleste som kommer hit bidrar positivt til fellesskapet og er en ressurs. Vi trenger deres kunnskaper og arbeidskraft. Og vi er heldige som får utvidet vår horisont, både i forhold til kunst, kultur, mat, politkk, menneskelighet, kjærlighet og mye, mye mer. Vi har mye å lære.
Det eneste positive med skrivet fra Folkebevegelsen Mot Innvandring for min del er at jeg i framtiden skal løfte min stemme mye høyere og si tydligere fra om hva jeg mener.

 JA TIL ET MULTIKULTURELT SAMFUNN!

        Bildet har jeg hentet fra en artikkel på internett som jeg har funnet her  

Ønsker alle mine venner fra fjern og nær en fantastisk god helg!

Anette                                                              

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar