Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 19. april 2015

Herlig søndag!

Dagen i dag har vært en av de hvor jeg har fått med meg masse kjekt.
Tidlig oppe i dag, kjørte til Bømlo og fikk meg en flott tur opp til Siggjo (474 m.o.h.). Bare to uker siden sist, men har bestemt meg for, med jevne mellomrom, å legge inn noen turer opp hit som trening. Det er bratt og tungt å gå opp, det kjennes godt i beina og på pusten.

Stolt da jeg kom opp, slo min egen rekord med 13 minutter. Hurra for meg! :) Trenger all trening jeg kan få før sommerens fjellturer.

Høyeste punktet på Siggjo, men her kom jeg meg ikke opp :)

Vakkert i dag...

Etter denne turen har jeg vært og besøkt svigerdatter (som hadde bursdag i går) og barnebarna. Så vidunderlig når barnebarna kaster seg om halsen min og nesten ikke vil slippe taket. Kjenner meg så privilegert.
Etter herlig innhogg av svigerdatter sin suksesskake var det rett hjem og sette på pinnekjøttet. Mammen kom til middag, og det ble så koselig.

Nå har jeg pakket og er klar for å dra til Trondheim i morgen rett etter jobb. Skal være med på Rus-konferansen sammen med gode kolleger, og gleder meg stort.

Det nye garnet har forresten også kommet på pinnene:

Litt klurete å komme igang, pga. løkkene i garnet. Strikkingen gled ikke like lett som til vanlig, men etterhvert ble det litt lettere. Tror dette skal bli bra :)

Ønsker alle en god ny uke!
Anette
5 kommentarer:

 1. Hei Anette! Dette høres ut som en veldig hyggelig dag, og for en utsikt fra Siggjo! Det likner jo på Figgjo! :-) Jeg har forresten glemt å takke for kommentaren din, der du fortalte at din onkel og tante hadde jobbet på Figgjo Flint - det var en artig historie! Og jeg forstår jo at det var spennende for dere barn å lete i haugen med ting som var kassert! Og ang. den hvite Ektorp sofaen vår, så er vi veldig fornøyde - stuen ble veldig lys og fin! Så får vi bare dekke den til litt, når barnebarna kommer på besøk! Ønsker deg en fin uke! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Det er så motiverende å trene mot noe, og hva kan da være bedre mål enn sommerens fjellturer! Jeg går tur med barnevogn hver dag, og jeg "spaserer" ikke. Svært ofte blir det nødvendig med en dusj etterpå.

  Akkurat nå sover den lille, men straks er det nok tid for mat og trilletur.

  Klem fra Kristiansund

  SvarSlett
 3. Deilig med slike turer, en føler hele kroppen får massasje, ha en fin uke, klem fra Beth

  SvarSlett
 4. Der har jeg vært for veldig lenge siden. Tror jaggu det er på tide med en ny tur :)

  Puta vokser, lekkert garn :)

  SvarSlett
 5. Vakker bilder - herlig tur du hadde Anette - og Trondheim var hyggelig :-)))
  Jeg var en gang til Kristiansund - Trondheim jeg kjenner ikke.
  Nå i våren vi kan ta herlige turer ute - kos deg - og jeg ønsker deg masse god turer.
  Hilsen og klem fra Viola

  SvarSlett