Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

fredag 13. april 2012

Med nesen i jorda!

I dag har vi vært på tur til Håvåshytta i Byheiene rundt Haugesund. Bestefar, bestemor og lille Sol. Som forøvrig er blitt tre år. Og er du tre år kan du gå laaangt på tur. Men det må skje på hennes premisser.  Vil hun hoppe i sølepytter, så hopper vi i sølepytter. Og vil  hun krype på veien, så kryper vi på veien.

Med nesen i jorda blir detaljene synlige. Her har vi, dvs bestemor,  funnet spor av enten hjort eller rådyr. Ikke godt for oss amatører å si. Men spennende for både liten og stor.

Sol fant en edderkopp. Så liten at ingen av oss voksne så den. Men en treåring som mer eller mindre ligger på magen og studere livet har ingen problemer med det. Og heldigvis gjorde hun oss voksne oppmerksomme.
Her fant bestemor sin første hvitveis i år. Og der det er blomster er det ofte bier..... Denne lot seg fange av fotografen.
Det ble en fantastisk flott tur. Treåringen gikk i to timer nesten uten problemer. Selv om vi på slutten av turen måtte bestikke henne med en sjokoladebit for hver bakketopp som hun klarte å komme opp på. Eventyret om Bukkene Bruse måtte lekes hver gang vi skulle over en bekk/bro, og Nøtte liten bor fremdeles i toppen av et tre.
Til alle som vil oppleve naturen på en annerledes måte: legg dere på magen og se hva som skjer rundt dere... det er ikke lite:=)
God tur og nyt livet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar