Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

søndag 27. juli 2014

Vidunderlige sommer!

Sommeren i år har vært fantastisk. Og det beste av alt.... ferien min begynner i morgen :) Oh, lykke....
4 uker som er helt mine egne. Har ikke lagt de store planene, men må være litt tilgjengelig når snekkeren begynner å legge nye gulv i kjelleren neste mandag. 
Har ellers jeg fått mye ut av sommeren så langt. Det har blitt mange fjellturer, dagsturer og helgeturer. Og det er flere i vente i løpet av de neste 4 ukene :)

 7-fjells turen på Bømlo i mai ble avsluttet med Siggjo som er 474 m.o.h. En flott tur på 7 timer.

Heggelifjell i Tysvær med 252 m.o.h.
Rundt Krokavannet i vårt vakre nærområdet

Valhest i Tysvær 313 m.o.h. Også en god tur på 6 - 7 timer, tur/ retur Haugesund.

Ulserhaug i Skjold, 631 m.o.h. Siggjo langt der borte, midt i bilde... :)
Opp vakre Husadalen fra Kinsarvik til Stavali på Hardangervidda. Dette var en av de dagene med ca 30 varmegrader, nesten litt på kanten spør du meg.... 1100- 1200 meter rett opp, litt av en utfordring. Men jeg klarte det. På Stavali ventet en god og varm badestamp hvor vi kunne nye solnedgangen :). Men faktisk var det like tøft å gå 1000 m. rett ned til Lofthus i solsteiken også.
Nye Sandvasshytta i Etnefjellet 825 m.o.h.
 Jeg kjenner meg så utrolig priviligert som har både helse og anledning til å vandre i vår vakre fjellheim. Jeg nyter hvert sekund. For meg er dette den beste form for ferie :)

Litt tid til andre ting har det også blitt. Et nytt lite baby teppe med herlig garn jeg kjøpte fra Kina. Men det skal jeg vise dere i neste innlegg :)

Ønsker alle en fortsatt fin sommer :)
Klem fra Anette


4 kommentarer:

 1. Såg ut som mange flotte fjellturar! Det er ikkje så lenge sidan eg var på Siggjo - starta vel igrunn ferien med ein Siggjotur for nokre veker sidan. Fin tur, og fin utsikt!

  SvarSlett
 2. Så herleg! Ja, fjellet og landet vårt er flott!

  SvarSlett
 3. Her var det mye flott natur, skjønner godt at du storkoser deg.
  Kos deg videre, herlig måte å lade batteriene på :)

  SvarSlett
 4. Så mange fine fjellturer du har gått! Det er balsam for sjela. Og enda blir det vel mer for deg som nettopp har begynt ferien. Vi har Sigurd på to år her på ferie, så trimmen her blir å "fly" etter han. Vi bor heldigvis langt fra trafikken så han kan boltre seg ute. Fjellturene får vente. Snart er vel moltene modne også.

  God tur og god ferie! Jeg leser gjerne og ser bilder fra turene dine.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett