Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

torsdag 28. mars 2013

Påsketorsdag!

Denne påsken blir hjemmepåske for min del. Men med det fantastiske været vi har om dagene er ikke påskefjellet noe savn. Siden jeg har fri hele påsken i år har jeg bestemt meg for å benytte hver dag til tur og uteliv. I dag har jeg hatt en herlig tur til Håvåshytta. Ikke lange turen, ca tre timer tur/ retur. Men det betyr ingenting for opplevelsen :)

På rett veg......

Krokavatnet vakkert islagt......

Siden jeg gikk alene i dag og ikke hadde noen til å ta bilde av meg..... fikk jeg heller fotografere min egen skygge :)

Sola leker seg mellom trærne.....
Det var dagens gode tur med mange vakre opplevelser og inntrykk. 

I kveld kommer min yngste datter på besøk. Hun har bursdag i dag (hele 27 år) og jeg har invitert til lett kveldsmat og kanskje et lite glass vin til :) 

 Tysvær-pizza kalles denne. Hvorfor aner jeg ikke. Ser ikke så veldig spennende ut, men når den har stått i oven ca tre kvarter smaker den bedre enn den ser ut:) Inni er brødet fylt med skinke, majones, paprika, purre, hardkokte egg, ost, salt og pepper og selvfølgelig fyllet fra brødet som ble hulet ut. Nam, nam.... jeg gleder meg.

Ellers blir dette påskens hobbyprosjekt. Nok et uferdig prosjekt som har blitt liggende i mange år. Det skal bli et lite bilde, men hvordan det skal se ut får dere se etterhvert :)

Ønsker dere alle en fin påske-torsdags kveld!
Anette6 kommentarer:

 1. Det er jo deilig med hjemmepåske da :)
  Særlig med det flotte været og fine turområder i nærheten.
  Ønsker deg en fortsatt fin påske, og håper været holder seg.

  SvarSlett
 2. Vi har hjemmepåske hvert år, og vi bor slik til at påskefjellet er vår nærmeste nabo. Det som gjelder er å benytte de mulighetene som finnes i nærheten slik som du gjør!
  Nå som vi er så heldige med været er det bare å nyte hver dag.

  Fortsatt fin påske til deg!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Høres ut for at du nyter hjemmepåsken i fulle åndedrag- fine bilder fra turen din! Man trenger ikke dra så langt for å nyte den flotte naturen vi har i landet vårt! :-)
  Skal bli spennende å se hobbyprosjektet ditt etterhvert! Fortsatt god påske til deg!

  SvarSlett
 4. Hei :-) Hvor mange grader bruker du nå du steker Tysværpizza? Må prøve den en dag. mvh Eli E. H.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Jeg steker den på 220 grader, men bruker aluminiumsfolie over. Da blir den ikke helt svidd på toppen :) Jeg kan legge ut oppskriften også litt senere. Lykke til! :)
   Anette

   Slett
  2. Takk for svaret :-) Kjekt å prøve noe nytt :-)
   mvh Eli E. H.

   Slett