Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
. . . . min dagbok om håndarbeid, gjenbruk, mat, interiør, turene mine, og andre ting som skjer mellom himmel og jord . . . .

mandag 3. desember 2012

Nytt servise!

Jeg klarer aldri å gå forbi Fretex. Det er som om noen fysisk drar meg inn i butikken og roper "kom og finn en skatt..." Jeg klarte ikke gå forbi i dag heller. Jeg har lenge gått og kikket på dette gamle servise i den fineste og tynneste porselen og i dag ble det med meg hjem. For en rimelig penge ble jeg den glade eier og kan nå dekke fint kaffebord til 9 personer.Til og med sukkerskål og fløtemugge fulgte med.
Vet ikke helt hvor gammelt det er, men hun som solgte det til meg (en dame noenlunde på min alder) fortalte at hun hadde det samme middagsservise hjemme som hun hadde arvet etter sine besteforeldre.
Gleder meg til å servere hjemmelaget kake og nytrekt kaffe..... :)


Nyt dagen :)
Anette

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med det fine serviset! Det var litt av et kupp! Kaffen smaker best i tynne kopper, og når du dekker med dette blir det fest. Fin blogg du har så jeg legger meg til som følger.

  Ha en fin dag videre!

  Klem fra Ingunn i Numedal

  SvarSlett
 2. Hei, Ingunn! Takk for koselig kommentar. Jeg har vært innom din flotte blogg også, det er så kjekt å hente inspirasjon hos andre. Er imponert over hvor mange kreative blogger det er der ute.
  Ønsker deg også en god dag og en flott førjulstid!
  Anette

  SvarSlett
 3. Så fint sevice och kul att du tycker om det. Vi har det här hemma också. Min man ärvet det efter sin farmor. Mattpiskaren är en given vinnare på trassmattor och madrasser, den klär sin plats på väggen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Så morsomt at dere også har det samme serviset. Jeg gleder meg til å drikke av de tynne koppene.
   Har ellers vært så vidt innom dine blogger, det var spennende. Senere skal jeg bruke litt mer tid på dine flotte sider.
   Ha en fin førjulstid!
   Anette

   Slett